Putin: Pentru campania din Ucraina, armata va primi tot ce cere, fără limite financiare

FOTO: DimitroSevastopol /Pixabay.com
FOTO: DimitroSevastopol /Pixabay.com

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ținut un discurs în fața liderilor din domeniul apărării în care a spus că Moscova își va îndeplini toate obiectivele militare în ceea ce liderul de Kremlin o numește „campania militară” din Ucraina.

„Forțele armate și capacitățile de luptă ale forțelor noastre armate sporesc în mod constant și în fiecare zi. Și acest proces, bineînțeles, îl vom continua. (…) Vom continua să menținem și să îmbunătățim pregătirea de luptă a triadei noastre nucleare”, a mai spus Vladimir Putin.

Putin a mai spus că flota rusă va fi dotată de la începutul lunii ianuarie cu noi rachete de croazieră hipersonice Zircon, făcând referire la o armă din noua familie de armament dezvoltată de Moscova în ultimii ani.

Președintele Rusiei a promis că va oferi forțelor armate tot ceea ce este necesar pentru a susține campania militară din Ucraina și că nu există limite financiare în ceea ce privește ceea guvernul va oferi în materie de echipamente și materiale.

Acesta a mai adăugat că NATO își folosește toate capacitățile împotriva Rusiei și i-a îndemnat pe liderii militari reuniți să se bazeze pe experiența pe care au dobândit-o în luptele din Siria și în timpul a ceea ce Moscova numește „operațiunea sa militară specială” din Ucraina.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.