Procurorii fac noi percheziții în cazul fraților Tate

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

DIICOT confirmă că sunt efectuate șapte percheziții domiciliare în București, Ilfov și Prahova în cazul fraților Tate.

„În această dimineață, procurorii DIICOT – Structura Centrală, în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, pun în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova.

Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu polițiști din cadrul BCCO București și SCCO Ilfov.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție”, transmite DIICOT.

Frații Andrew și Tristan Tate au rămas în arest preventiv, după ce judecătorii de la Tribunalul București au respins cererea de a fi anchetați în libertate.

Cei doi frați sunt anchetați, alături de alte două femei, pentru constituirea unui grup infrațional organizat, trafic de persoane și viol.

Potrivit unor surse citate de G4Media.ro, cei doi frați ar urma să fie vizitați în arest de consulul Marii Britanii la București și șeful departamentului economic al ambasadei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.