O elevă de 8 ani a fost trasă de păr și bătută cu cărțile peste cap de o învățătoare

FOTO: klimkin/Pixabay.com
FOTO: klimkin/Pixabay.com

O învățătoare din Maramureș este acuzată că ar fi agresat o elevă de 8 ani. Bunicii copilului spun că fetița a venit speriată acasă și a povestit că a fost trasă de păr și lovită peste cap cu cărțile din ghiozdan pentru că s-ar fi jucat cu alți colegi, potrivit Știrile Pro TV.

Incidentul a avut loc la școala din localitatea Satlung. Fetița, elevă în clasa a II-a, le-a spus bunicilor că a fost bătută de noua învățătoare. Aceasta ar și fi amenințat-o că o tunde.

„Fiind toți copiii în clasă, un băiat de aici din sat zice că s-a strâmbat și că ea a scos limba și doamna învățătoare s-a înfuriate atât de tare încât a tras-o pe fetiță de păr și i-a zis să scoată cărțile și fetița n-a știut ce să scoată din geantă și ea i-a scos cărțile din ghiozdan și a început să-i dea cu ele în cap și a prins-o de păr și a zis că-i taie părul. Acum se trezește noaptea și începe să plângă, că îi e frică”, a declarat bunicul fetiței.

Inspectoratul Școlar Maramureș transmite că dascălul este la pensie și a fost chemat de acasă pentru a-i ține locul învățătoarei, care are anumite probleme medicale. O anchetă a început în acest caz.

„Acea învățătoare o înlocuiește pe cea care e bolnavă și e internată în spital pentru că e bolnavă. S-au depus declarații și se fac anchete și ancheta administrative pe care o face ISJ-ul”, a declarat primarul comunei Satlung, Vasile Mureșan.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.