O comună oferă o casă proaspăt renovată unui doctor care vrea să profeseze în două cabinete dotate cu echipamente de ultimă generație

FOTO: Wikimedia Commons
FOTO: Wikimedia Commons

Primăria din Bățani este în căutarea unui medic de familie și anunță ca va pune la dispoziție inclusiv o locuință de serviciu care a fost renovată de curând.

Serviciile medicale urmează să fie oferite în satele Bățanii Mari și Herculian, în două cabinete renovat recent, care sunt echipate cu aparatură medicală de ultimă generație.

„Cabinetul medical va fi transferat gratuit de către primărie și în plus se oferă o locuință recent renovată. Echipamentele medicale și mobilierul necesare îndeplinirii sarcinilor sunt furnizate gratuit.

Cabinetele medicale sunt situate în centrul comunei Bățanii Mari și în Herculian, sunt complet renovate și dotate cu echipamente moderne.

Principalele sarcini asociate poziției includ asigurarea asistenței medicale în cadrul cabinetului medical de medicina familiei în Comuna Bățani”, au transmis reprezentanții Primăriei Bățani, potrivit weradio.ro.

Potrivit acestora, pe listă sunt înscriși în prezent aproximativ 2.500 de pacienți.

Medicii care doresc să profeseze în comuna Bățani, pot obține informații suplimentare fie la numărul de telefon: 0267 355 426, fie prin e-mail, la adresa: baconkozseg@yahoo.com.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.