O bătrână a fost dusă la salvare cu o roabă

O bătrână în vârstă de 87 de ani a fost dusă la Ambulanța privată BGS cu o roabă. Reprezentanții companiei se apără și spun că aceasta este de fapt dorința familiei și că apropiați au cărat-o până jos.

De cealaltă parte, unul din fiii femeii spune că ambulanța vine doar cu șofer și că targa este prea mare pentru holul blocului. Bătrâna locuiește singură, iar fiii sunt cei care vin rând pe rând să o ia în cele trei zile când trebuie să fie dusă la spital. 

„Am spus și la BGS, mai dați un brancardier și găsiți o soluție. Eu atâta pot și atâta m-a dus capul să fac o rampă pe scări din lemn, până la etajul 1, care cu o roabă este cel mai eficace și cel mai ușor lucru. De trei ori pe săptămână o ducem cu roaba.

Mama e veche în dializare de 20 și ceva de ani. Are 87 de ani, a căzut și la pat. Sunt 3 luni de când o transportăm așa. Am făcut o rampă din două scânduri lipite. Ne-au lăsat pe noi să o cărăm”, a declarat fiul bătrânei pentru Observator Antena 1.

@razvanfilip75 Doar in Iasi#5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #fypシ #iasi ♬ sunet original – razvanfilip04
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.