„Intervenție” la fast-food. Doi polițiști au parcat neregulamentar, au lăsat girofarul pornit și s-au dus să-și ia de mâncare

Doi polițiști locali din Cluj-Napoca au fost filmați în timp ce se întorceau de la un fast-food cu două sacoșe. Potrivit Știri de Cluj, autospecială a fost parcată pentru trotuar.

„Dacă eu aș opri acolo cu avariile pornite și aș merge la KFC, ăia doi „polițiști” ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina. Dar ei erau într-o operațiune specială de umplere a burților și atunci totul e permis, girofar, oprit aiurea”, a scris bărbatul care a surprins cele întâmplate și a publicat ulterior videoclipul pe o rețea de socializare, potrivit publicației Știri de Cluj.

Primăria Cluj-Napoca a început deja o anchetă internă. „Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancțiunea” arată sursa citată.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.