Ilie Bolojan a rămas fără permis de conducere

Ilie Bolojan FOTO: Facebook
Ilie Bolojan FOTO: Facebook

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas fără permis de conducere, după ce Poliția Rutieră Satu Mare i l-a suspendat pentru că a fost prins circulând cu o viteză mai mare de 50 km/h peste limita legală pe un drum național, potrivit ebihoreanul.ro.

Blolojan a fost prins pe DN19 între Carei și Satu Mare în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, mergând cu o viteză de peste 120 km/h, la volanul mașinii de serviciu.

„Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a declarat Bolojan.

În urmă cu 5 ani, în perioada în care era primar al Oradiei, Bolojan a rămas fără permis timp de 3 luni după ce a fost prins de radar circulând cu 172 km/h pe DN79, între Șimand și Chișineu Criș.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.