Furt la casa de marcat self-service. „Coniac, prosecco, carne de vită, creveți, fructe…o cină perfectă de weekend”

produse furate
Foto: www.jandarmeriabistrita.ro

Doi tineri din Dej sunt anchetați pentru furt după ce au încercat să fure mai multe produse de lux dintr-un hipermarket din Bistrița.

Bărbatul și femeia au luat de pe rafturi mai multe produse și s-au dus la o casă de marcat express (self-service), însă au scanat doar o parte din produse.

„Coniac, prosecco, carne de vită, creveți, fructe…toate aceste produse ar fi putut constitui o cină perfectă de weekend, în schimb au adus pentru doi dejeni câte un dosar penal pentru furt!

Un bărbat și o femeie au ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița mai multe produse pe care nu au avut intenția de a le achita în totalitate, trecând de casele de marcat express, după ce au scanat doar o parte dintre acestea.

Cei doi aveau în coșul de cumpărături mai multe tipuri de băuturi alcoolice, produse alimentare și nealimentare și s-au îndreptat către zona caselor express unde le-au achitat doar pe o parte dintre acestea. Valoarea totală a produselor se ridică la 2.970,86 lei”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud într-un comunicat de presă.

Cei doi au 27, respectiv 29 de ani, și au domiciliul în localitatea Dej, iar acum sunt anchetați pentru furt.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.