Fiul lui Cristian Popescu Piedone, favorit în sondaje pentru funcția de primar la sectorul 5

Vlad Popescu Piedone
Sursa: Pagina de Facebook Vlad Popescu Piedone

PSD ar putea să îl susțină pe Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, pentru funcția de primar al sectorului 5 din București, informează G4media.ro.

Vlad Popescu Piedone este deputat PSD din anul 2020 și ar fi favorit în sondajele interne ale PSD pentru funcția de candidat la primăria sectorului 5, după ce tatăl său a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv.

Deocamdată nu a fost luată o decizie. G4media.ro mai notează că președintele PSD București, Gabriela Firea, îl susține pe fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, în vreme ce liderul PSD, Marcel Ciolacu l-ar prefera pe Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei în Guvernul Grindeanu.

Candidatul USR pentru Primăria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, a început deja campania electorală în sectorul 5, partidul său instalând mai multe panouri și afișe electorale.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.