După copaci, o echipă de muncitori a asfaltat și tufele de trandafiri

FOTO: Garda de Mediu Galați

Comisarii Gărzii de Mediu Galați au amendat, a doua oară, compania Ecosal, societatea de salubrizare din Galați. O echipă de muincitori a asfaltat mai multe tufe de trandafiri, pe o stradă din oraș.

„Astăzi, Garda de Mediu Galați intervine din nou pentru a soluționa o problemă similară, care afectează mediul înconjurător al orașului nostru.

După ce am fost sesizați cu privire la situația de pe o nouă stradă, am constatat cu îngrijorare că mai mulți copaci, inclusiv trandafirii, au fost asfaltați”, spun reprezentanții Gărzii de Mediu Galați, potrivit adevarul.ro.

Zilele trecute, aceeași companie a mai primit o amendă, după ce e internet au apărut imagini cu mai mulți copaci care au fost izolați în asfalt.

„În urma unei verificări efectuate de către comisarii de la fața locului, au constatat cu stupoare că asfaltul fusese turnat până la rădăcina a doi copaci, punându-i într-o situație extrem de dificilă și periculoasă pentru supraviețuirea lor. Această acțiune reprezintă o încălcare importantă a normelor privind protecția mediului și a legislației în vigoare”, spun reprezentanții Gărzii de Mediu Galați.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.