Doi miri au rămas fără plicurile cu bani de la nuntă. Au și un suspect pentru furt

FOTO: Free-Photos/Pixabay.com
FOTO: Free-Photos/Pixabay.com

Doi miri din Suceava au rămas fără banii de la nuntă. În total, ar fi vorba de 17.800 de euro, banii de dar, iar aceștia au dispărut din locuința lor. În tot acest timp, cei doi proaspăt căsătoriți petreceau la ciorba de potroace de a doua zi. Mirele îl bănuiește de furt pe unul dintre vecinii săi.

„Sâmbătă am făcut petrecerea de după eveniment. Am lipsit de acasă între orele 15.00 şi 21.45. Când am ajuns acasă am constatat că geamul şi plasa sunt deschise. Soţia a fugit rapid la uşă. Şi în casă era totul vraişte”, a declarat mirele, pentru Observator Antena 1.

Acesta mai spune că cel care l-a furat ar mai fi dat niște spargeri în Suceava. „Tot aşa, case făcute, acelaşi stil. Stătea cumva la pândă, era speriat. Ori mai era cu cineva, ori aştepta să intre el. Ori stătea de şase acolo”, a mai spus mirele.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.