Doi afgani, călcați de tractor în timp ce dormeau pe un câmp cu rapiță din județul Timiș

Foto: Shutterstock

Doi migranți care ajunseseră ilegal în România au fost loviți de un tractor care făcea stropiri într-un lan de rapiță.

Cei doi afgani, care ajunseseră ilegal în România, dormeau pe câmp și nu au auzit când s-a apropiat tractorul.

Cei doi migranți au reușit să se târască până la șosea, unde au reușit să oprească o mașină. Șoferul a sunat la 112, scrie Opinia Timișoarei.

Cei doi bărbați, care au suferit răni la picioare, au fost transportați la Spitalul Județean Timișoara.

Poliția de Frontieră a anunțat că migranții au fost găsiți, în urma apelului la 112, pe DJ 588, între localitățile Șemlacu Mare și Gătaia.

”Politistii de frontiera ajunsi la fata locului au constatat ca cele doua persoane erau fara documente de identitate asupra lor si necesitau ingrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare.

In primele declaratii ale celor doi barbati care vorbeau o engleza greoaie, acestia au spus ca au adormit intr-un lan de rapita si au fost acrosati de un utilaj agricol”, a declarat Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.