Dispută aprinsă în PSD, după ce primarul orașului Mioveni a fost reținut de DNA: Îl susținem total

FOTO: PSD Mioveni
FOTO: PSD Mioveni

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu (PSD) a fost reținut, miercuri seara de DNA, sub acuzația de trafic de influență. Primarul din Mioveni fost fost prins în flagrant în timp ce restituia 10.000 de euro primiți avans, deoarece nu a rezolvat angajarea. Ar fi vorba de o angajare într-un spital pe un post de conducere.

„Nu am luat, am dat”, a spus primarul Ion Georgescu în fața sediului DNA Pitești.

Conducerea PSD Argeş a votat, miercuri seara, excluderea din partid a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie.

Însă organizația PSD Mioveni și-a exprimat „susținerea totală” față de primarul orașului, Ion georgescu și spun că decizia de excluderea a acestuia din partid este „pripită și fără fundament”.

„Organizația PSD MIOVENI s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-și exprima susținerea totală față de Domnul Primar Ion Georgescu.

Totodată credem în nevinovăția dumnealui și avem încredere că va trece peste aceste momente dificile și suntem convinși că își va relua activitatea la Primăria orașului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni.

Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită și fără fundament la data adoptării”, se arată într-un mesaj postat joi pe pagina de Facebook a organizației.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.