Diana Șoșoacă a cerut ordin de protecție împotriva soțului. El trebuie să poarte acum brățară de monitorizare

diana silvestru șoșoacă
Foto: Pagina de Facebook Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva soțului său, Silvestru Șoșoacă, pe care îl acuză că a lovit-o și că o agresează emoțional. Cei 2 soți se află în divorț.

Diana Șoșoacă, fondatoare a partidului SOS România, l-a acuzat pe soțul său că a lovit-o și pe fiica lor: „A lovit-o și pe fiica mea, și este foarte speriată, ne urmărește, vine în fața blocului. Deci eu nu sufăr de nicio boală psihică și atenție, astfel de aserțiuni, trebuiau să îi spună cei din spatele lui, că se plătește pentru așa ceva.

Mai mult, m-a amenințat că va face în așa fel încât să fiu internată la un spital de nebuni și să-mi ia copilul de lângă mine. Or, în acest caz, eu nu puteam decât să reacționez printr-un ordin de protecție, să cer un ordin de protecție. Sunt depuse toate probele. Dacă nu aș fi avut probe nu s-ar fi emis niciodată un ordin de protecție provizoriu. Să știți că se obțin foarte greu.”

Autoritățile au emis ordinul de protecție solicitat de senatoarea Diana Șoșoacă. De asemenea, potrivit gândul.ro, polițiștii i-au montat lui Silvestru Șoșoacă și o brățară de monitorizare pentru agresori. El nu are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de Diana Șoșoacă.

La ieșirea din secția de poliție, Silvestru Șoșoacă a declarat că acuzațiile soției sale reprezintă doar o manevră electorală prin care vrea să câștige capital politic pentru ea și pentru partidul său.

„Își bate joc de voi, credeți-mă. Jocul ei este electoral. Ea nu avea cu ce să iasă în față, n-are un proiect, n-are absolut nimic. Încep alegerile și ea e în plop și atunci face din astea”, a declarat Silvestru Șoșoacă, potrivit sursei citate.

silvestru șoșoacă brățară de monitorizare
Brățara de monitorizare purtată de Silvestru Șoșoacă. Foto: știripesurse.ro / captură video România TV
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.