Clip viral. Mesaj puternic pentru cei care nu-s hotărâți să meargă la vot

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Actorul Șerban Pavlu a făcut un clip prin care încearcă să-i convingă pe cei care încă nu s-au decis să iasă la vot să meargă la urne pe 26 mai.

Sub hashtag-ul #gatacugluma, actorul transmite un mesaj puternic în care îi critică pe cei care guvernează și îi îndeamnă pe români să iasă la vot.

Șerban Pavlu începe clipul cu ironii la adresa celor care preferă să protesteze doar prin postări pe rețelele sociale și nu au de gând să iasă la vot. „Chiar stau și mă gândesc cât de afectați trebuie să fie ăștia care se trezesc tăvăliți pe net, cum le crapă obrazul de rușine și nu mai ies din casă câteva zile. (…)

Datorită acestor meme-uri câteva zeci de ordonanțe și de grațieri au fost întârziate cel puțin cu câteva zile”, spune ironic actorul.

Pavlu mai lansează un atac dur și la adresa guvernanților. „N-ai cu cine, bă, n-ai cu cine! Uite pe aia cât de strâmbă e, uite pe ăla cum scrie, uite-l pe ăla ce-a zis pe net! Și pe urmă vin băieții din Teleorman și o pun pe analfabeta aia la Palatul Victoria!

Pe aia o aduce în fiecare dimineață la Guvern o mașină cu șofer și portarul îi deschide ușa: „Poftiți, vă rog, intrați să conduceți Guvernul României!” Vi se pare OK, v-ați obișnuit și vi se pare normal?

N-ai cu cine? Ce vrei, să te îndrăgostești de un candidat, să-l iei de nevastă? Du-te și alege-l pe ăla care ți se pare mai puțin prost, că dacă ies tot ăștia, noi suntem cei mai proști și pe urmă o să avem timp până la următoarele alegeri să ieșim în Piață și să facem unicorni din luminițe și meme pe Facebook”, încheie actorul Șerban Pavlu.

Clipul a strâns peste 800.000 de vizualizări doar pe Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.