Ce spune directoarea liceului în care George Simion a fost la deschiderea anului școlar. Liderul AUR nu spune nimic de huiduieli

george simion
Sursa: Digi 24

Liderul AUR, George Simion, a participat la deschiderea anului școlar la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Capitală. Aici a ținut și un discurs, iar mai mulți martori susțin că acesta a fost huiduit.

„Întâmplător am fost azi la deschiderea școlară de la Lazăr, unde a venit Goerge Simion, și am studiat reacțiile elevilor. Vreo doi au urat ironic, vreo opt l-au huiduit de a răsunat curtea”, a scris jurnalistul Mihai Popescu, de la Vice.

George Simion spune că nu a fost huiduit.

De asemenea, directoarea Colegiului „Gheorghe Lazăr”, Ionela Neagoe, a declarat, pentru Libertatea, că George Simion „nu a fost huiduit, a avut un discurs decent, le-a zis elevilor să învețe bine și să nu plece din România”.

Directoarea a mai spus că liderul AUR nu a fost invitat, la fel ca și primarul interimar al Sectorului 5, Constantin Ion Melnic, care a venit și el.

„Nu l-am chemat eu, a venit el. Ne-am trezit cu el dis-de-dimineață. Este un fost elev. Eu l-am chemat doar pe prefect și după el a venit și primarul, dar eu l-am chemat doar pe prefect”, a declarat directoarea Liceului, pentru Libertatea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.