Cât a plătit un turist pe litoralul românesc pentru o porție de cartofi prăjiți

FOTO: Replica de Constanța
FOTO: Replica de Constanța

Mulți turiști care au ajuns pe litoralul românesc au fost șocați de prețurile foarte mari pe care le-au avut de plătit pe mâncare și băutură atunci când au venit bonurile. Un bărbat care a fost la Eforie Nord a fost șocat atunci când a văzut bonul fiscal.

Pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați a trebuit să plătească 97 de lei. Însă, pe bonul fiscal pe care l-a primit apar cartofi, un kilogram și cârnați, 472 grame, fără ceafa de porc.

De asemenea, nici gramajul nu părea să respecte comanda. Clientul a declarat pentru jurnaliștii de la Replica de Constanța că pe bon era trecut 1 kilogram de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați, cantități total diferite față de ce comandase.

„Probabil că a fost o greșeală. Noi am deschis de curând și cred că au greșit când au emis bonul. Nu a fost nimic făcut intenționat, clientul dacă venea la noi și ne semnala rezolvam imediat. Probabil că fetele au bătut greșit pe casă, fiind la început”, a declarat patroana localului, pentru jurnaliștii de la Replica de Constanța.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.