Accident grav la intrarea în Pasajul Unirii din Capitală. Un autocar a intrat în limitatorul de înălțime

Actualizare: Șeful ISU, Raed Arafat, a declarat că o persoană a murit în urma accidentului. În autocar erau 50 de turiști greci. 22 persoane au fost duse la 4 spitale. Mai este un pacient în stare gravă, intubat, internat la Floreasca. Ministerul Sănătății anunță că alături de SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București Ilfov.

Știrea inițială:

Un autocar a intrat în limitatorul de înălțime din Pasajul Unirii și a fost strivit. În el se aflau mai mulți turiști greci. Câteva persoane din autocar au fost rănite grav și au fost resuscitate la fața locului.

„Autocarul a trecut de presemnalizarea cu lanțuri, înainte de intrare în pasaj, a rupt lanțurile, nu a mai putut opri și a intrat în barierele dinaintea de intrarea în tunel.

Ușa din față s-a blocat, au fost mai multe persoane care nu au purut ieși, a intervenit descarcerarea”, a declarat Toni Greblă, prefectul Capitalei, la Digi24.

Toni Greblă susține că autocarul transporta turiști străini. „Sunt rănite 3-4 persoane, după ce o barieră a strivit partea din față a autocarului. Niciuna nu este în stare gravă, sunt duse la spital”, a mai spus Toni Greblă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.