Anunțul unui politician pentru țară: „Caut iubită! Să fie atrăgătoare și inteligentă!”

Marius Bogdan Crăcea, unul dintre liderii Mișcării Populare Giurgiu, a anunțat într-o conferință de presă că își caută iubită.

„Anunţul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu.

Aş spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiţie, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiţie ar fi prea restrictivă. Aşa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare şi inteligentă”, a transmis Marius Bogdan Crăcea.

Politicianul a fost întrebat de jurnaliști dacă vrea să se însoare, iar acesta a spus că zilele trecute a citit horoscopul, iar previziunile pentru zodia sa arată că anul acesta se va căsători și va avea succes în carieră.

Într-o intervenție la un post de televiziune de știri, Crăcea a spus că în urma anunțului său a primit peste 200 de cereri de prietenie de la femei.

După ce anunțul său matrimonial din conferința de presă a partidului a fost mediatizată, conducerea județeană a Mișcării Populare a decis să-l excludă din partid pe tânărul politician.

„Mi-e teamă să nu-l contacteze doamna Gorghiu. Asta ca un sprit de glumă. Lăsând gluma, vreau să-l anunţ pe domnul Cracea că începând de azi este exclus din partid“, a declarat, ieri, preşedintele Mișcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, la Antena 3.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Joburi de vis în Santorini, cea mai frumoasă insulă a Europei
6 plaje noi pe litoralul românesc
O caricatură umilește refugiații ajunși în Europa. Băiețelul găsit mort pe plajă, personaj principal
Un oraș din România găzduiește cel mai bun festival din Europa

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.