Imagini spectaculoase cu un gheizer din Islanda

Islandezii au parte frecvent de imagini de poveste, iar fotograful Alban Henderyckx a reușit cu câteva instantanee să arate și oamenilor din lumea întreagă ceea ce văd locuitorii micuței țări din Europa de Nord.

Fotograful francez a surprins un gheizer în mai multe momente ale zilei. Înconjurat de o ceață groasă, gheizereul care este un izvor caracterizat prin izbucniri intermitente de apă termală și care sunt acompaniate de abur, i s-a dezvăluit fotografului în toată splendoarea sa.

Acesta a rămas fosrte impresionat de erupțiile de apă termală și de spectacolul pe care îl producea gheizerul și a ținut să imortalizeze acest moment cu adevărat special.

Chiar dacă unele fotografii par a fi editate cu programul Photoshop, Alban își asigură prietenii că spectacolul din Islanda este unul cât se poate de real.

Pe pagina sa de Facebook, fanii acestuia pot vedea și alte instantanee din Europa, dar și de pe alte continente.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.