eMAG, ziua 2 de Revoluţia Preţurilor. Cât costă electrocasnicele de top, în rate fără dobândă

emag revolutia preturilor reduceri electrocasnice rate fara dobanda

eMAG începe ziua 2 din campania de reduceri Revoluţia Preţurilor, cu stocuri reîncărcate pentru un nou val de vânzări online.

Sunt oferte la toate categoriile de produse de pe siteul eMAG, de la telefoane la haine şi de la laptopuri la televizoare, aparate foto, obiecte de mobilier şi produse de îngrijire personală. Întreaga ofertă eMAG de astăzi poate fi consultată AICI. Oferta este valabilă până joi, 23 iunie.

Noi am analizat atent oferta la electrocasnice şi am calculat cât aţi plăti pentru ele, în rate fără dobândă. Găseşti întreaga listă de carduri acceptate pentru plata în rate fără dobândă la eMAG AICI.

Revoluția Prețurilor eMAG – 5 electrocasnice de top, în rate fără dobândă

O combină frigorifică Arctic cu o capacitate de 291 de litri, clasa A+, arcticînaltă de 1,81 metri, are un preţ redus cu 30% în această perioadă. Dacă plătiţi produsul în 12 rate fără dobândă, veţi avea lunar de achitat o rată de 75 de lei. Produsul poate fi găsit AICI.

O maşină de spălat rufe Slim, marca Indesit, cu 1200 de rotaţii pe minut şi capacitate de spălare de şase kilograme are preţ mai mic cu 300 de lei în această perioadă, la eMAG. În 12 rate fără dobândă, aţi plăti pentru acest produs 71 de lei pe lună. Găsiţi produsul pe emag.ro, la acest link.

Un pachet de incorporabile format dintr-un cuptor Hansa electric şi o plită pe gaz costă cu 500 de lei mai puţin în cadrul campaniei Revoluţia Preţurilor la eMAG. În 12 rate fără dobândă, aţi plăti pentru ambele electrocasnice o rată totală de circa 79 de lei. Găsiţi produsul AICI.

Revoluţia Preţurilor la eMAG propune preţuri foarte bune şi la aparate de aer condiţionat, cum este şi acest aparat Samsung, 12.000 BTU, cu tehnologie inverter. Preţul său este redus cu peste 700 de lei în această perioadă, iar rata lunară pentru un sistem de plată în 12 tranşe este de 140 de lei. Aparatul poate fi găsit AICI.

Aceleaşi condiţii se aplică şi la electrocasnice mici. De exemplu, acest robot de bucătărie din seria Philips Viva Collection are un preţ mai mic cu 45% în această perioadă, astfel încât preţul său special este de 275 de lei. În 12 rate fără dobândă, aţi plăti lunar circa 23 de lei.

emag revolutia preturilor robot de bucatarie in rateAproape orice produs de pe eMAG poate fi cumpărat în rate fără dobândă de posesorii de carduri acceptate de comerciant. Lista acestor carduri este afişată AICI.

Îți recomandăm acest articol despre Revoluția Prețurilor la eMAG, în care am analizat întreagă ofertă de pe site: eMAG Revoluția Prețurilor. Reduceri de peste 50% la sute de produse

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.