Un medic a amenințat cu pistolul în trafic un bărbat. Ce au găsit polițiștii în portbagajul său

poliția română
Foto: Pagina de Facebook Poliția Română

Un bărbat a sesizat Șecția 7 de Poliție  după ce, timp ce se afla pe Soseaua Fundeni, în urma unui conflict în trafic, a fost amenințat cu un pistol de conducătorul altui vehicul, iar autorul a intrat în curtea Spitalului Fundeni. Persoana amenințată de medic este șofer Bolt.

Pe traseu, cei doi s-ar fi șicanat în trafic, după ce șoferul Bolt a schimbat banda de deplasare. Când au ajuns în curtea Spitalului Fundeni, acolo a avut loc amenințarea.

Potrivit poliției, oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost amenințat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituții medicale.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unității respective. În momentul în care polițiștii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum și un control corporal, acesta a încercat să fugă.

Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul mașinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft și un obiect tăietor-înțepător (macetă), acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, spun reprezentanții poliției.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.