Întrecerea a doi căței spre bolul cu mâncare face senzație în mediul virtual

Câinii atleți Foto: Capturi YouTube

Câinii din rasa Golden Retriever sunt extrem de iubiți în întreaga lume, iar doi pui fac senzație pe internet într-un filmuleț de milioane de vizualizări.

Vremea mesei este așteptată cu mult interes în fiecare zi de către Colby și Bleu, prezentați pe Instagram ca „Patrula Brânzei”.

Cei doi aleargă în fiecare zi frenetic pentru a găsi delicioasa mâncare din castroanele așezate în bucătărie.

Pentru a ajunge la mâncare, Colby și Bleu trebuie să treacă printr-o cameră lungă, iar cei doi căței au fost filmați de către stăpânul lor timp de nouă luni, în fiecare săptămână, în timp ce se lovesc de colțul mobilei, fără să renunțe însă la întrecere.

Videoclipul timelapse a devenit viral în doar trei zile și a strâns peste cinci milioane de vizualizări pe YouTube, iar cei care l-au văzut au comentat amuzați performanțele atletice ale celor doi căței adorabili.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Povestea primului român devenit primar în Spania

Un pui de hipopotam, primit ca o vedetă la Grădina Zoologică

Nunți de poveste în 70 de țări. Cum au fost primiți tinerii în România

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.