Nunți de poveste în 70 de țări. Cum au fost primiți tinerii în România

Doi tineri din Marea Britanie au hotărât să își trăiască fericirea departe de locurile natale, iar de patru ani călătoresc în toată lumea și își jură iubire veșnică în diferite țări.

Alex Pelling și Lisa Gant au vândut tot ce aveau în Manchester și de atunci au călătorit în 70 de țări unde au avut 70 de ceremonii spectaculoase.

Printre țările în care au mers au fost Maroc, Austria, Africa de Sud, dar și România, unde au avut parte de o surpriză.

„Nunta noastră din inima Transilvaniei a fost plină de cultură, tradiție, prieteni, băutură, dans, furatul miresei. O zi incredibilă într-o țară frumoasă. România ne-a surprins constant în timpul șederii noastre aici”, au spus ei.

Alex și Lisa au fost impresionați de faptul că toți locuitorii s-au strâns pe uliță pentru a le fi aproape la petrecere.

„Toată nunta a fost organizată de oameni. Ne-am început ziua ca străini și în aceeași după-amiază eram deja prieteni. Ne-am distrat ca și cum am fi fost prieteni de o viață întreagă”, au spus tinerii pentru 2people1life.com.

După ce se vor căsători în toate destinațiile planificate – mai au câteva pe listă – cei doi se vor întoarce acasă, în Manchester, unde se vor căsători legal.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cel mai vechi european, descoperit în România
Descoperire de excepție în România: „Fiara teribilă” de acum 7 milioane de ani

Skinny Jeans, blugii care îți distrug sănătatea
Un pui de hipopotam, primit ca o vedetă la Grădina Zoologică

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.