Idei de prânzuri delicioase, pentru copii mofturoși

Idei de prânzuri delicioase Foto:http://www.lunchboxdad.com/


Pentru că știe cât de mofturoși pot fi copiii în legătură cu pachetul de mâncare pe care părinții îl pregătesc în fiecare zi pentru grădiniță sau pentru școală, un tătic le propune altor părinți cele mai interesante moduri de a așeza mâncarea pentru a fi mâncată până la ultima legumă sau fruct.

Beau Coffron le pregătește în fiecare zi copiilor săi mâncarea pe care o iau aceștia la prânz și a creat un blog în care își prezintă operele culinare.

Beau locuiește în San Francisco și și-a început odiseea culinară pentru a crea o conexiune cu fiica lui când aceasta se afla la școală. El a văzut pe internet mai multe mămici care creau din mâncare personaje din desene animate, așa că s-a gândit că și el ar putea să facă acest lucru, apoi a început să posteze fotografiile pe blogul Lunchbox Dad.

Bărbatul este foarte pasionat de personajele din Star Wars, dar și de personajele din „Tangled” sau din alte desene de la Disney.

Recomandările editorilor GreatNews:

Experiment social. Câți bărbați din 100 sunt dispuși să plece acasă cu o necunoscută
Cea mai frumoasă lecție de prietenie. Își cară colegul în spate, în fiecare zi
Cum își face o vulpe un sendviș cu șuncă | VIDEO

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.