Experiment social. Câți bărbați din 100 sunt dispuși să plece acasă cu o necunoscută

Experiment social Foto: Captură Youtube

Un experiment social inedit care a devenit foarte popular pe internet a demonstrat cât de încântați sunt bărbații atunci când li se propune pe stradă să întrețină raporturi sexuale cu o necunoscută.

Andrea Wendel este o tânără din Statele Unite care a fost curioasă să vadă cum reacționează bărbații pe stradă la avansurile sale și a avut o mare surpriză să constate că sunt foarte mulți.

După ce a văzut un experiment asemănător, în care un bărbat face această propunere indecentă și este refuzat de toate cele 100 de femei, a avut să vadă câți bărbați din 100 ar accepta să meargă acasă cu o necunoscută despre care nu știu nimic și care s-ar putea dovedi chiar periculoasă.

Îmbrăcată cu o pereche de blugi mulați pe corp și un tricou de care scria „Whatever”(Indiferent) sau în alte ținute provocatoare, Andrea s-a dus la fiecare dintre cei 100 de bărbați și i-a întrebat dacă vor să meargă la ea acasă pentru a întreține raporturi sexuale.

Majoritatea a spus un „nu” tranșant și mulți bărbați au fost șocați de cât de direct au fost abordați de către tânăra necunoscută. Alții au refuzat și au motivat gestul din cauză că sunt într-o relație stabilă și nu își pot înșela partenerele. Unii au întrebat-o câți bani ar trebui să plătească, iar atunci când au aflat-o că nu trebuie să dea niciun ban, au acceptat cu plăcere.

Dintre cei 100 de bărbați, 30 dintre ei au acceptat invitația indecentă, fără prea multe întrebări. Filmările cu camera ascunsă au durat șapte zile.

Unul dintre bărbați a întrebat-o: „Glumești, nu? Ce este în neregulă cu tine? De ce o fată frumoasă ca tine ar spune așa ceva? E un lucru bolnav ca o tânără să ajungă în acest punct. Sper să își revii înainte de a-ți irosi viața și mi-aș dori să primești ajutor. Serios”.

Experimentul a fost filmat și postat pe rețeaua YouTube, iar imaginile au devenit virale în mediul online și au strâns în doar câteva zile aproape cinci milioane de vizualizări.
Recomandările editorilor GreatNews:

Ghenele din interiorul blocurilor vor fi desființate. Când se va produce schimbarea
O groapă de gunoi industrial din Europa va fi înființată la Năvodari
Sfaturi pentru cei care vor să deschidă un magazin online

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.