Cea mai frumoasă lecție de prietenie. Își cară colegul în spate, în fiecare zi

Cei doi prieteni Foto: Weibo

O poveste în care doi elevi au devenit cei mai buni prieteni datorită unei situații speciale a emoționat lumea întreagă.

Zhang Chi, un elev în vârstă de 19 ani, din provincia chineză Jiangsu, este cărat în spate până la școală, de trei ani, de către colegul său Xie Xu, în vârstă de 18 ani.

Cei doi locuiesc într-un cămin în apropierea școlii și, din cauza afecțiunii de care Zhang suferă, acesta a primit de la viață cel mai bun prieten pe care și l-ar putea dori cineva.

Cei doi prieteni Foto: Weibo
Cei doi prieteni Foto: Weibo

Zhang suferă de distrofie musculară, iar fiecare zi este dificilă pentru el. Din fericire, colegul său care i-a devenit cel mai bun prieten, vrea ca să aibă parte de o educație bună, așa că își dedică timpul pentru a-l ajuta pe Zhang. De dimineață, cei doi mănâncă împreună, Xie îl ajută pe colegul său să își spele hainele și în orice situație în care acesta nu se descurcă singur.

Cei doi prieteni Foto: Weibo
Cei doi prieteni Foto: Weibo

Cei doi au note foarte bune la școală, iar povestea lor îi impresionează pe toți cei care îi cunosc.

„Povestea lor este extrem de emoționantă. Deși nu sunt rude, Xie îl ajută de trei ani. Este un om extraordinar și are o influență pozitivă asupra celorlalți”, a spus un profesor, Guo Chunxi.

Din păcate, în curând, cei doi vor fi nevoiți să se despartă deoarece Xie va pleca la facultate, în Nanjing. Totuși, este clar pentru toți cei care îi cunosc pe cei doi adolescenți că vor rămâne prieteni pentru toată viața și că distanța nu va putea să rupă o relație atât de strânsă.

Povestea celor doi a devenit cunoscută pe site-ul Weibo, echivalentul site-ului de socializare Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cum își face o vulpe un sendviș cu șuncă | VIDEO
Locuri de muncă în fermele din Danemarca. Se poate merge și în cuplu
Statul acordă 6.000 euro la cumpărarea unui autoturism electric
Un spital din România, premiat în străinătate

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.