Farmacie non stop sector 2. Cele 4 locuri de unde să cumperi pastile

farmacie non stop sector 2 farmacii chitila medicamente
Foto: stevepb / pixabay.com

Dacă locuiți în București și căutați o farmacie non stop sector 2, în acest articol veți găsi o listă cuprinzătoare cu farmacii care sunt deschise permanent.

Farmaciile non stop sunt extrem de utile în cazul în care se întâmplă să avem o urgență seara târziu, după orele 20.00-21.00, sau chiar în timpul nopții.

Fie că este vorba de cumpărarea unor medicamente pentru dureri, pentru greață sau pentru probleme la stomac, sau pur și simplu de cumpărarea unor creme de protecție solară în caz că plecați în vacanță și v-ați dat seama că nu aveți așa ceva înainte de a pleca spre aeroport, farmaciile deschise non stop sunt foarte binevenite.

Ce farmacii non stop sunt în sectorul 2

 

Din fericire, în capitală există multe astfel de farmacii non stop, așa că aveți de unde alege.

Dacă locuiți în sectorul 2 al Bucureștiului aveți la dispoziție următoarele farmacii, dintre care două fac parte din lanțuri faimoase precum Help Net și Arta.

Farmacie non stop sector 2 – Help Net

 

1. Farmacia Help Net se află pe Șoseaua Mihai Bravu, la numărul 128, și este deschisă non stop. Numărul de telefon la care puteți afla informații este 0746 123 804.

2. Farmacia Flora, deschisă pe Bulevardul Basarabiei numărul 55, este o altă farmacie care funcționează non stop. Numărul de telefon de contact este 021 255 5072.

Farmacie non stop sector 2 – Arta

 

3. În sectorul 2 se află și farmacia Farmadex, de asemenea o farmacie non stop. Ea se află la adresa Șoseaua Pantelimon, la numărul 291. Numărul de telefon de contact este 021 255 2342.

4. Farmacia Arta, aflată pe Șoseaua Ștefan cel Mare, la numărul 8, în blocul 18B, funcționează non stop. Numărul de telefon de contact este 0372 707 831.

V-ar putea interesa și articolele:

Farmacie non stop sector 6

Farmacie non stop sector 5

Farmacie non stop sector 4

Farmacie non stop sector 3

Farmacie non stop București și Farmacie non stop sector 1.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.