Farmacie non stop sector 1: 4 locuri deschise mereu

pastile farmacie non stop sector 1 bucurești
Foto: Slashme via Wikimedia Commons

Dacă sunteți în căutare de farmacie non stop sector 1 din București, atunci în acest articol veți găsi informațiile de care aveți nevoie.

De multe ori se întâmplă să avem o problemă la o oră târzie, fie că ne confruntăm cu o durere de cap stomac puternică sau cu o migrenă teribilă. Poate că suntem deranjați la stomac sau poate ne-am tăiat din greșeală în bucătărie și avem nevoie urgentă de un plasture.

În cazul în care locuiți în sectorul 1 din București aveți la dispoziție mai multe farmacii non stop, care sunt răspândite în mai multe cartiere.

Printre aceste farmacii non stop din sectorul 1 al capitalei veți găsi și farmacii ce fac parte din lanțuri celebre precum Sensiblu sau Help Net.

Farmacie non stop sector 1

 

1. În București există foarte multe farmacii non stop din lanțul Help Net. În sectorul 1 al capitalei, o astfel de farmacie se află pe Bulevardul Ion Mihalache, la numărul 92. Numărul de telefon de contact este 0746 123 815.

2. Pentru cei care stau în cartierele Bucureștii Noi, Dămăroaia și Pajura, o soluție pentru a cumpăra medicamente târziu în noapte este farmacia M S.R.L., aflată pe Strada Piatra Morii, la numărul 17. Aceasta funcționează non stop și are numărul de telefon 021 667 7615.

Farmacii non stop sector 1 București

 

3. Farmacia Santia Victoriei, aflată pe Bulevardul Iancu de Hunedoara numărul 30-32, este deschisă non stop. Numărul de telefon de contact este 0731 354 678.

4. Farmacia Sensiblu din sectorul 1 al capitalei se află pe Strada Locotenent Aviator Radu Beller numărul 6. Farmacia are program de funcționare non stop și are numărul de telefon 021 233 8961.

Dacă vă interesează farmacii non stop și din alte sectoare din București, puteți consulta articolul Farmacie non stop București, unde găsiți lista completă a farmaciilor non stop din capitală.

De asemenea, puteți consulta articolele:

Farmacie non stop sector 6

Farmacie non stop sector 5

Farmacie non stop sector 4

Farmacie non stop sector 3

Farmacie non stop sector 2

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.