O fetiță grav bolnavă a primit cel mai frumos cadou de ziua ei

Mackenzie Moretter foto: Facebook Jenny Moretter

O fetiță grav bolnavă și-a sărbătorit cea de-a zecea aniversare în cel mai frumos mod posibil, după ce nimeni nu dorise inițial să participe.

Mackenzie Moretter suferă de sindromul Sotos, o boală genetică gravă și care i-a cauzat probleme în dezvoltare. Acesta se caracterizează prin gigantism care apare în copilărie, cu malformații craniofaciale și hipertrofie musculară generalizată, retard mental și coordonare motorie defectuoasă.

Din această cauză, lui Mackenzie îi este foarte greu să socializeze cu persoanele de vârsta ei. Ea a trimis câteva invitații unor fetițe de vârsta ei, pe care le aștepta la ziua ei de naștere. Atunci când a văzut că nimeni nu a venit să sărbătorească alături de ea, fetița s-a întristat foarte tare.

Mama lui Mackenzie, Jenny, s-a gândit cum să o facă să zâmbească, așa că a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în care i-a rugat pe toți prietenii ei virtuali să îi facă o surpriză fetiței sale.

Cei care au văzut mesajul au venit în acea zi la petrecere, iar peste 700 de persoane i-au urat lui Mackenzie la mulți ani, inclusiv primarul orașului.

„Îmi doresc atât de mult ca Mackenzie să fie acceptată așa cum este. Am fost copleșită de emoții când am văzut câtă lume vine să îi ureze la mulți ani, cunosc și eu mai multe povești similare. Sunt incredibil de recunoscătoare pentru toți cei care au dat o mână de ajutor”, a povestit mama fetei pentru CBS.

Invitații nu au venit cu mâna goală și s-au gândit că părinții fetiței nu au cum să îi servească pe toți cu prăjituri și suc, așa că au adus ei, iar Mackenzie a reușit astfel să aibă cea mai frumoasă zi de naștere.

Recomandările editorilor GreatNews:

Experiment. Cum se comportă angajații unui restaurant cu cei săraci și cu oamenii bogați
Fost ministru de Interne, botez la penticostali (VIDEO)
Ce o așteaptă pe Simona Halep la Stuttgart

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.