Experiment. Cum se comportă angajații unui restaurant cu cei săraci și cu oamenii bogați

Experiment Foto: Captură Youtube

Toți oamenii ar trebui să fie tratați de către ceilalți la fel, chiar dacă sunt bogați sau săraci. Un experiment a arătat cum se comportă angajații unui restaurant cu un tânăr fără adăpost, iar după o oră, cu același tânăr care, de data aceasta este foarte bogat.

Josh Paler Lin apare în prima parte a experimentului îmbrăcat cu niște haine ponosite și cu un cărucior pe care îl trage după el până în fața unui restaurant. Atunci când vrea să comande ceva de mâncare, angajații restaurantului îi refuză această dorință și îl invită să plece de acolo.

Nici măcar atunci când tânărul le-a spus că banii nu sunt o problemă nu a avut mai mult succes, ci a fost invitat spre un alt loc unde poate servi o pizza fără a se aşeza la o masă de restaurant cu pretenţii.

După o oră, Josh a revenit la restaurant, de data aceasta la volanul unui Ferrari, iar când a întrebat dacă poate servi masa acolo, iar angajații au fost mai mult decât amabili. Tânărul a avut grijă să le spună tuturor că tot el era şi clientul dinainte şi majoritatea chelnerilor chiar l-au recunoscut. El le-a spus că nu mai are chef să mănânce și că ar trebui să îi trateze pe toți oamenii la fel, chiar dacă nu au haine curate și mașini de sute de mii de dolari.

Filmulețul experiment a fost postat pe Youtube în urmă cu o lună și a strâns de atunci peste 11 milioane de vizualizări și de comentarii în care oamenii vorbesc despre comportamentul angajaților din restaurante, dar și din cluburi, unde nu sunt primiți dacă nu au haine scumpe.

Recomandările editorilor GreatNews:

O plajă din România, în topul celor mai pure plaje din lume
Patru medalii şi locul 3 în Europa pentru lotul feminin de matematică al României
Cea mai bună reclamă făcută României. De ce străinii ar trebui să se mute aici


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.