O fetiță de doar o lună, vedetă într-o ședință foto inedită


Doi părinți, fotografi de profesie, s-au gândit cum să o introducă și pe fetița lor de doar o lună în minunata lume a instantaneelor, așa că au organizat o ședință foto extrem de creativă.

Pentru că fetița este foarte mică, cei doi părinți s-au asigurat întâi ca aceasta să se simtă confortabil și să nu fie stresată de ceea ce se întâmplă în jurul ei, apoi au trecut la treabă și au început fotografiile.

Părinții și-au motivat ședința foto drept o încercare de a demonstra că fotografiile cu bebeluși pot fi amuzante și interesante, fără a fi nevoie de „artificii” și de programe de editare.

Micuța apare în câteva fotografii suprarealiste și pare că se află în aer, iar tatăl ei o ridică folosind un uscător de păr sau o țin pe spatele său. În alte fotografii, micuța stă sprijinită pe niște cărți sau deasupra unui scaun care stă să cadă.

Recomandările editorilor GreatNews:

Un spital din România, premiat în străinătate
Șeful Reprezentanței Comisiei Europene: „În România te simți pus la colț dacă nu fumezi!”
Google propune un tur virtual al închisorii în care Nelson Mandela a petrecut 18 ani

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.