Un spital din România, premiat în străinătate

spitalul de copii grigore alexandrescu
Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu". Foto: responsabilitatesociala.ro

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul „Cel mai bun spital”, relatează agerpres.ro.

Nominalizarea a fost făcută la categoria „Inovație în sănătate și management public”. Managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul „Cel mai bun manager”.

La această categorie au fost nominalizate instituții și companii publice, precum și profesioniști din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite precum atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor secții, spitale și clinici publice, implementarea de programe naționale pentru diferite afecțiuni în beneficiul pacienților, dezvoltarea educației medicale a specialiștilor prin diverse programe / acțiuni științifice sau rezultate medicale excepționale precum transplanturi, intervenții chirurgicale etc.

„Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea „Comitetului Socrate” premiul internațional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în „Almanahul Socrate”, pe siteul EBA „, se arată în comunicatul de presă.

Europe Business Assembly a premiat pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezentați ai medicinei, științei și economiei.

Achievements Forum este o platformă interactivă de colaborare internațională, la eveniment participând oameni de afaceri, finanțatori, diplomați, lideri ai camerelor de comerț, asociații de afaceri și sindicate profesionale din peste 60 de țări.

Europe Business Assembly este o corporație independentă de colaborare economică, socială și umanitară și a fost fondată în Oxford, Marea Britanie, în anul 2000.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în fermele din Danemarca. Se poate merge și în cuplu
Sute de kilometri de trasee de bicicletă, amenajate peste colinele Transilvaniei
Cea mai romantică cerere în căsătorie, din toate timpurile