Mesaj anti-PSD în aplicația Waze, pe harta unui oraș din România

În aplicația Waze, pe harta Iașului, apare un mesaj anti-PSD
În aplicația Waze, pe harta Iașului, apare un mesaj anti-PSD

Utilizatorii aplicației Waze au semnalat faptul că pe harta orașului Iași apare un mesaj anti-PSD. Este vorba despre un câmp din apropierea locului în care se află un centru comercial și zona în care se organizează festivalul Afterhills. Mai multe capturi făcute de utilizatorii Waze s-au viralizat pe rețelele sociale în această dimineață.

Respectivul mesaj anti-PSD a devenit popular printre contestatarii partidului de guvernare mai ales după ce un român care lucrează în Suedia a venit în țară cu un număr personalizat.

Răzvan Ștefănescu a intrat cu mașina în România pe 17 iulie, prin Vama Nădlac. Mesajul său anti-PSD pus pe numărul de înmatriculare a fost fotografiat și s-a viralizat pe rețelele sociale. În zece zile a fost oprit în trafic de patru ori de polițiști în Olt, Hunedoara și Dolj și s-a considerat că actele sunt în regulă.

La începutul săptămânii trecute, polițiștii l-au oprit în Capitală, i-au confiscat numerele și permisul și l-au chemat la audieri după ce a fost anunțat că i se întocmește dosar penal.

Ulterior, i s-a comunicat că s-a clasat dosarul penal, permisul i-a fost înapoiat, iar șefii poliției au transmis că fac o anchetă internă pentru că a fost o neînțelegere.

În scandal a intervenit și Ambasada Suediei, care a precizat că plăcuțele preferențiale sunt emise de autoritatea de transport din Suedia și sunt valide oriunde în Uniunea Europeană.

Ulterior, un purtător de cuvânt al Agenţiei Suedeze de Transport a declarat, pentru Realitatea TV, că au decis să-i interzică şoferului român să mai circule cu numerele cu mesajul împotriva PSD. Suedezii au fost informaţi de autorităţile române în legătură cu semnificaţia mesajului.

DISTRIBUIȚI
Ionuț Fantaziu
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.