Guvernul lui Ponta de pe Facebook. Trei miniștri i-au dat „unfollow”

Victor Ponta și-a dat demisia FOTO: Ionuț Fantaziu
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu

Trei miniștri din Guvernul condus de Victor Ponta au anunțat pe paginile personale de Facebook faptul că nu vor mai face parte din viitorul Cabinet.

Primii doi care au anunțat pe rețeaua de socializare că nu vor mai face parte din echipa lui Victor Ponta au fost ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, și cel al IMM-urilor, Florin Jianu.

„Am discutat, astăzi, cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că își dorește un nou concept: lipirea, din nou, a departamentului de energie la Ministerul Economiei și numirea unui ministru politic”, a anunțat Niculescu pe Facebook.

Florin Jianu a anunțat pe aceeași rețea de socializare că viitorul Guvern va conține numai oameni politici: „Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat care a fost onorat să se pună în slujba ţării lui. Portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie şi va fi condus politic. Nu m-a interesat şi nu ma interesează nicio altă funcţie, nu am alergat după niciuna, nu o voi face nici de acum înainte. Iar politica rămâne o problemă a cărei rezolvare, deşi sunt matematician, îmi râmâne necunoscută”.

Ieri seară, ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, și-a anunțat demisia pe Facebook.

„Sărbătorile iernii se petrec mereu acasă, în familie și sunt cu atât mai frumoase atunci când la finalul unui proiect, politic, rezultatele sunt apreciate de echipă. Și am speranța că și de către cei cu care am intereacționat. În aceastaă seară, în urma unei discuții cu premierul Victor Ponta, am încheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasă, în Cluj Napoca”, a transmis Aurelia Cristea pe Facebook.

reduceri emag