DN1 s-a surpat pe o lungime de 60 de metri | VIDEO

DN1 surpat
Foto: Alex Lancuzov (Faebook)

DN1 s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri, relatează ziarul „Libertatea”.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o porțiune de 60 de metri de terasament care s-a surpat în zona oraşului Breaza, între Ploieşti şi Sinaia. Din acest motiv o bandă de circulație a fost închisă în zona Breaza.

Incidentul s-a petrecut pe sensul de mers către de la Brașov către Ploiești. A fost instituită o restricție temporară pe banda 1 de la km 99+200 până la km 98+850.

Surparea a fost observată inițial de șoferii din zonă, care au publicat imagini video pe rețelele de socializare.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Șerbănescu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că lucrările de consolidare ar putea dura 2 luni, iar dacă surparea drumului continuă, este posibilă chiar închiderea totală a circulației pe DN1, relatează G4media.ro.

„Vom ține închis cât e necesar. Dacă va continua surparea va trebui să mergem până la închiderea totală a circulației. Încercăm să o facem doar cu restricționare de trafic, dar nu există o garanție. Nu garantăm că nu vor mai apărea astfel de alunecări.

Prima fază este să stopăm alunecarea. Apoi vom veni cu refacerea drumului”, a declarat el.

Te-ar putea interesa și:

Câți metri pătrați are un ar

Câți metri pătrați are un hectar

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.