Black Friday 2018 la mobilă și alte produse pentru casă: Reduceri de până la 90 la sută pe Vivre și Somproduct

Black Friday 2018 la mobilă Somproduct Vivre
Black Friday 2018 la mobilă. Foto: Pixabay

Black Friday 2018 la mobilă: Dacă vreți să vă redecorați locuința, campania de reduceri Black Friday din acest an este prilejul excelent. Două dintre cele mai populare site-uri de profil din România – Vivre și Somproduct – oferă discount-uri generoase de ”Vinerea Neagră”.

În această zi puteți cumpăra numeroase obiecte de mobilier la prețuri foarte avantajoase. O canapea elegantă ajunge să coste puțin peste 1.000 de lei, în timp ce fotolii foarte chic sunt disponibile pe Vivre la aproape jumătate din acești bani.

Acest site se laudă că oferă reduceri de până la 90% de Black Friday 2018, iar oferta nu este valabilă doar la mobilă, ci și la textile pentru casă, covoare, mobilier de bucătărie, decorațiuni, corpuri de iluminat și alte obiecte utile atât în baie, cât și în camera copiilor sau în grădină.

Black Friday 2018: Somproduct are reduceri de 80%

Un alt site cu planuri mari de Black Friday este Somproduct, al cărui anunț precizează că oferă reduceri de până la patru cincimi din prețul original.

Pentru a găsi cele mai bune oferte la mobilă de Black Friday 2018 intrați aici.

Sunt incluse în ofertă atât obiecte de mobilier inedite, precum scaune tapițate sau mese de sticlă, cât și seturi de dormitor sau birouri.

Black Friday 2018: Cele mai bune oferte la mobilă

Mai mult, de Black Friday 2018, aici găsiți câteva dintre cele mai inedite accesorii de bucătărie, cât și produse pentru servirea cafelei și a ceaiului.

Covoarele și saltele sunt și ele la preț de dumping în Vinerea Neagră pe Somproduct, tot ce trebuie să faceți este să le găsiți pe cele care vă plac cel mai mult.

Pentru mai multe oferte de Black Friday 2018, consultați articolul de mai jos:

eMAG Black Friday 2018. Produsele din ofertă și ora la care începe

Dacă ora de începere a reducerilor la eMAG, de exemplu, este încă un mister pentru cei care vor să profite de discount-uri, la Vivre sau Somproduct, ziua de Black Friday începe din primele clipe ale zilei de vineri.