eMAG Black Friday 2018. Produsele din ofertă și ora la care începe

eMAG Black Friday 2018 FOTO: Travelmoments/Pixabay.com
eMAG Black Friday 2018 FOTO: Travelmoments/Pixabay.com

eMAG Black Friday 2018. La eMAG sunt disponibile 3 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale în valoare de 220 de milioane de lei.

Din ofertă nu vor lipsi produse din categorii consacrate precum: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home&deco și bricolaj. eMAG dezvăluie 10 produse care vor beneficia de un preț excepțional:

eMAG Black Friday 2018. Oferte speciale

Oferta de Black Friday de la eMAG cuprinde și o gamă variată de produse speciale, precum: monede de aur de 22K și lingouri de aur de 24K, 19.000 de nopți de cazare, mașini și motociclete, bilete la evenimente sportive și concerte sau abonamente la servicii medicale.

Prin intermediul cardului de cumpărături eMAG-Raiffeisen Bank clienții beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

eMAG Black Friday 2018. Ce vânzări se așteaptă

„Black Friday este pentru toată lumea, găsești produse sau servicii utile la cel mai mic preț din an. Iar Black Friday este o zi, pe 16 noiembrie, pregătiți-vă!”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În urmă cu un an, creșterea comenzilor de Black Friday a depășit așteptările și a confirmat succesul evenimentului de o zi, în care 85% dintre produse au avut cel mai mic preț din tot anul. Anul acesta, eMAG se așteaptă ca valoarea totală a comenzilor să se ridice la 400 de milioane de lei.

Comenzile vor fi livrate până pe data de 28 noiembrie. Clienții eMAG pot alege să fie expediate prin curier sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

eMAG Black Friday 2018. La ce oră începe

În mod tradițional, Black Friday se organizează în ultima zi de vineri din luna noiembrie. În România, eMAG a decis să organizeze Vinerea Neagră mai devreme. Și există motive pentru această modificare. Potrivit celor de la eMAG, ultima vineri din noiembrie este înainte de 1 Decembrie, Ziua Națională, declarată liberă.

Reprezentanții magazinului spun că ar fi fost mai dificil de livrat rapid comenzile de Black Friday, pentru că mulți români aleg să plece de acasă, în excursii în acea perioadă.

În ultimii ani, promoțiile eMAG Black Friday 2018 au devenit active spre dimineață, după ora 5:00.

eMAG Black Friday 2018. Cel mai mare depozit din sud-estul Europei

Logistica Black Friday din acest an este susținută și de noul depozit destinat produselor voluminoase, construit într-un timp record, de doar 11 luni. Cu o suprafață de 126.000 de metri pătrați (cât 20 de terenuri de fotbal) și o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari și medii, noul spațiu este cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei. Depozitul a fost construit de către compania românească Bau Construct.

Cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

În acest an, în oferta eMAG vor fi incluse:

Produse speciale din ofertă

  • Monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K
  • Mașini și motociclete: Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo, Ford
  • Ceasuri și bijuterii de lux: Cellini, Diamanti, Galt, Teilor
  • Bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019
  • Bilete la evenimente: Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle
  • Pachete turistice: 19.000 de nopți de cazare – vacanțe de vară, vacanțe de iarnă, croaziere și vacanțe exotice
  • Parcuri de distracții: Disneyland, Europa Park, PortAventura
  • Abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black
  • Servicii medicale: Abonamente medicale și abonamente stomatologice, Regina Maria, Medicover, Just Smile
  • Experiențe inedite: Castele și conace, Escape rooms, Catamarane

eMAG Black Friday. Magazinul preferat de români pentru sărbătoarea cumpărăturilor

O cercetare sociologică a situată eMAG pe primul loc în ceea ce privește preferințele românilor pentru cumpărăturile de Black Friday. Kantar Millward Brown România, lider în piața locală de cercetare de marketing în zonele de brand, media și de comunicare, face publice rezultatele cercetării privind popularitatea evenimentului Black Friday în România și intențiile de achiziție ale românilor în timpul acestui eveniment.

„Datele studiului din acest an arată că evenimentul Black Friday a dobândit o recunoaștere pe scară largă la nivelul populației României.Notorietatea evenimentului a fost susținută de participarea tot mai numeroasă din anii trecuți a comercianților și de apetitul românilor pentru reduceri”, a declarat Mădălin Vladu, Account Director, Kantar MillwardBrown România.

Studiul arată că 79% dintre românii cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani au auzit despre Black Friday și 45% vor să achiziționeze ceva cu ocazia evenimentului anual de reduceri. Ca și în 2016, lista de dorințe este dominată de produse din categoria electro-IT. 40%dintre respondenți doresc să cumpere un produs din categoria electrocasnice mici, iar următoarea categorie din topul preferințelor este reprezentată de televizoare (33%). În acest an 24% dintre români doresc să cumpere telefoane mobile la preț redus. Pe lista de dorințe se află și electrocasnice mari: frigidere (20%)și mașini de spălat (17%).

În rândul produselor pentru care s-a înregistrat un interes în creștere în ceea ce privește intenția de cumpărare se numără, în acest an, și produsele fashion. 16% dintre persoanele care au zis că intenționează să cumpere ceva de Black Friday au menționat această categorie, iar Fashion Days este primul magazin menționat din categoria fashion online.