Vinerea Neagră 2017 cuptoare cu microunde eMAG. Cele mai tari oferte

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Vinerea Neagră 2017 cuptoare cu microunde eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20WG, 20 l, 700 W, Mecanic, Alb si Verde. Acest cuptor cu microunde are o capacitate generoasa de 20 litri. Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia.

Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde cu ghidaje clasice. Mai multe detalii și întreaga ofertă Black Friday 2017 cuptoare cu microunde eMAG o veți găsi AICI.

Vinerea Neagră 2017 cuptoare cu microunde eMAG. Oferte Samsung

Cuptor cu microunde Samsung ME83X, 23 l, 800 W, sticla neagra. Eco Mode economiseste mai multa energie in standby – pana la 40%. Trebuie doar sa apasati un buton pentru a economisi bani, energie si a proteja mediul.

Samsung se mandreste cu imbunatatirea prin tehnologii inovatoare a fiecarui produs realizat. Sistemul nostru triplu de distribuire se asigura ca toate alimentele, de la pizza la laptele cald, sunt preparate perfect si delicios de fiecare data, multumita celor trei puncte de distribuire a microundelor. Cu cuptoarele noastre cu microunde va veti bucura de alimente preparate uniform si bine patrunse.

Designul elegant cu oglinda neagra va face o impresie deosebita in bucatarie si se va potrivi foarte bine cu interiorul dvs. stilat. Afisajul tactil, cu functiile tastelor imprimate, este proiectat pentru a fi simplu de utilizat. Afisajul este predictibil, pentru ca introducerea setarilor sa fie simpla si usoara.

Interiorul din email ceramic de la Samsung a primit aprobarea din punct de vedere al igienei de la Institutul Hohenstein din Germania pentru suprafata sa durabila si igienica. Emailul ceramic previne raspandirea bacteriilor si este de 7 ori mai rezistent la zgarieturi si rugina fata de alte interioare ale cuptoarelor cu microunde. Bucurati-va de noul interior si dupa utilizarea pe termen lung. Mai multe detalii și întreaga ofertă Black Friday 2017 cuptoare cu microunde eMAG o veți găsi AICI.

Vinerea Neagră 2017 cuptoare cu microunde eMAG. Oferte Panasonic

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG, 23 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Negru. Repertoriul dumnevoastra de optiuni continua sa se extinda cu un meniu cu adevarat versatil. Va permite sa coaceti si sa frigeti la 100-220°C. Caldura este emisa uniform de sus si de jos.

Sistemul cu incalzitor dublu aduce performante excelente unui cuptor compact. Incalzitoarele de sus si de jos rumenesc exteriorul mancarii, iar microundele incalzesc perfect interiorul acesteia. Acest lucru reduce semnificativ durata de gatire si economiseste energie, rezultand o mancare crocanta la exterior si zemoasa la interior. Corpul compact incape perfect pe o tejghea inghusta sau sub un raft.

Util si ca un al doilea cuptor sor de utilizat. Spatii libere necesare: 15 cm deasupra cuptorului, 10 cm in partea din spate, 5 cm pe o laterala, mai mult de 40 m pe cealalta laterala. Mai mult spatiu de gatire pentru mai multa mancare odata. Mancare suficienta pentru intreaga familie. Mai multe detalii și întreaga ofertă Black Friday 2017 cuptoare cu microunde eMAG o veți găsi AICI.