Un preot de 46 de ani și soția lui, nevaccinați, au murit de COVID. Doi copii au rămas orfani

cruci cruce cimitir
Foto: Skitterphoto / pixabay.com

Un preot în vârstă de 46 de ani și soția lui, amândoi nevaccinați, au murit de COVID, relatează postul de televiziune Digi 24.

Preotul slujea în comuna sa natală Orodel, din județul Dolj. Pentru că starea preotului se deteriora de la o zi la alta, el a fost transferat la Institutul „Marius Nasta” din București, însă acolo a decedat. După două zile a murit și soția sa, la Spitalul din Caracal.

Preotul avea 2 copii: unul de 7 ani, iar altul de 21 de ani.

„Nu s-au vaccinat, poate aveau șansă să scape, dar uite s-au dus. Și soția, și el, au murit. Rămaseră copiii așa, singuri. Am auzit când vorbea, ultimele lui cuvinte, și a spus: <Dacă mă vaccinam, poate aveam șanse; copiii mei să se ducă să se vaccineze>. Și astea au fost ultimele cuvinte și a murit”, a povestit o localnică pentru sursa citată.

Conform postului de televiziune, preotul în vârstă de 46 de ani nu avea alte probleme de sănătate. Soția sa avea diabet, însă nu o formă gravă a bolii.

Foto: Skitterphoto / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.