Un pacient cu hematom a fost operat pe partea greșită a capului într-un spital din România

operație spital
Foto: 12019 / pixabay.com

Un pacient care avea un hematom a fost operat pe partea greșită a capului la Spitalul Județean din Deva, relatează postul de televiziune Digi 24.

Se pare că un neurochirurg a intervenit inițial pe partea opusă a craniului, după care a realizat operația pe partea corectă, unde pacientul avea un hematom.

Familia pacientului a făcut o sesizare, iar reprezentanții spitalului au depus o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă împotriva neurochirurgului.

După operație, rudele au fost șocate să afle că medicul a făcut incizia în partea greșită a craniului, iar pacientul a avut de suferit, mai notează sursa citată.

Polițiștii iau acum declarații de la toate părțile implicate și așteaptă o expertiză medico-legală.

Foto: 12019 / pixabay.com

Vă recomandăm și reportajul:

AICI vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.