Squid Game va avea și sezonul 2

FOTO: Netflix/Youtube
FOTO: Netflix/Youtube

Netflix a anunțat că a început negocierile pentru a filma cel de-al doilea sezon al serialului Squid Game, considerat cel mai mare succes show TV din istoria acestei platforme de streaming. Hwang Dong-hyuk, creatorul serialului, a declarat, în cadrul unui eveniment organizat la începutul acestei săptămâni la Los Angeles, că vrea să continue acțiunea din acest serial.

Un purtător de cuvânt al Netflix a declarat că sunt „discuții” pentru un nou sezon, însă deocamdată nu e nimic confirmat.

Reprezentanții platformei au anunțat că Squid Game este serialul cu cel mai bun debut din istoria Netflix. A fost vizionat în primele 28 de zile de 142 de milioane de spectatori.

Serialul sud-coreean, transformat într-un fenomen de masă, a depăşit alte formate de succes lansate de Netflix, precum „Bridgerton”, care deţinea precedentul record, de 82 de milioane de spectatori, „The Queen’s Gambit”, „Stranger Things”, „Tiger King” şi „Money Heist” („La casa de papel”).

„Squid Game” îl are ca protagonist pe Seong Gi-hun, un bărbat care a acumulat foarte multe datorii şi care ia legătura cu organizatorul unui concurs ce ar putea fi soluţia salvatoare pentru problemele sale. În acea competiţie, el va găsi 455 de persoane din diferite clase sociale dispuse să participe la jocuri periculoase, pe viaţă şi pe moarte, pentru a câştiga marele premiu în valoare de 45,6 miliarde de dolari.