Simona Halep a explicat ce i s-a întâmplat în finala de la Doha

Simona Halep a explicat pentru Digi Sport ce anume s-a întâmplat în finala Turnelui de la Doha, meci pe care l-a pierdut, deși a jucat un tenis excelent în primul set.

Ea a povestit că din setul doi a început să aibă probleme medicale.

„Mă simt tare obosită, am simţit deja din setul doi, mi se blocau muşchii de la spate. Băşica… mi-a dat şi puţin sânge”, a spus Simona Halep.

Setul al doilea a fost câștigat de belgianca Elise Mertens cu 6-4.

Ulterior au apărut și durerile la spate, chiar într-un moment crucial al meciului – la mijlocul setului decisiv, mai notează sursa citată. La scorul de 4-2 pentru Mertens, pe propriul serviciu, Halep s-a aplecat de două ori şi a dus mâna la spate.

Imediat după încheierea partidei, Simona Halep a plecat direct la vestiare, dar a revenit ulterior pentru a participa la festivitatea de premiere.

Meciul s-a încheiat cu scorul 6-3, 4-6, 3-6 pentru Elise Mertens.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.