Şase întrebuinţări puţin cunoscute ale cremei de ras

Crema de ras este mai mult decât un simplu produs cosmetic. O poţi folosi pentru a scoate pete dificile sau pentru a „reduce la tăcere” balamalele care scârţâie.

Înainte de a citi mai departe, ia în considerare faptul că ciudatele întrebuinţări listate mai jos sunt pentru cremă, nu pentru spuma de ras.

1. Dacă vrei ca oglinda de baie să nu se înceţoşeze atunci când faci duş, nu trebuie decât să o „ungi” cu cremă de ras înainte să intri în cabină.

2. Îndepărtează petele – Atunci când ai o pată pe covor, umezeşte întâi zona pătată cu un burete, iar apoi aplică cremă de ras. Freacă bine cu un burete şi lasă să se usuce. Funcţionează foarte bine şi pentru petele de pe haine.

3. Curăţă mâinile de vopsea – Ai vopsit întreaga zi şi ţi-au rămas pete de vopsea pe piele. Pune cremă de ras în palme şi freacă bine mâinile. Apoi, curăţă bine cu săpun şi apă.

4. O baie strălucitoare – Curăţă bateria de la baie şi alte obiecte cromate cu cremă de ras. Foloseşte un burete umed pentru a freca.

5. Curăţă bijuteriile vechi – Se curăţă bine bijuteriile vechi cu cremă de ras şi o periuţă de dinţi.

6. Soluţie pentru balamalele care scârţâie – Pune cremă de ras direct pe balamalele cu „probleme”.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai bogate oraşe mici din România
eMAG continuă reducerile! Cele mai bune oferte la cadouri de Crăciun

Dacă v-a plăcut acest articol şi vreţi să citiţi şi altele de acest gen, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.