S-a depășit prezența la vot de la alegerile locale și europarlamentare de acum 4, respectiv 5 ani

FOTO: Bru-nO/Pixabay.com
FOTO: Bru-nO/Pixabay.com

S-a depășit prezența la vot de la alegerile locale și europarlamentare de acum 4 ani, respectiv de acum 5 ani, arată datele de la ora 20:45.

Astfel, la ora 20:45, prezența la urne la alegerile locale era de 47,91%, și de 50,11% la alegerile europarlamentare. În urmă cu 4 ani, la alegerile locale din 2020, prezența la urne a fost de 46,02%, potrivit Autorității Electorale Permanente. Iar în urmă cu 5 ani, la alegerile europarlamentare din 2019, prezența la urne a fost de 49,02%.

Rezultate parțiale. Cine conduce în cursa pentru Primăria Capitalei: pe ce loc sunt Dan, Firea, Piedone, Burduja

Urmărește GreatNews și pe Instagramca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România și în lume.Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.