S-a aflat cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani și jumătate dispărută și găsită pe câmp

fetiță căutări dolj
Foto: Captură YouTube / Gazeta de Sud

Raisa, fetița de 2 ani și 5 luni care a dispărut din fața casei luni și a fost găsită moartă pe câmp a doua zi, a fost ucisă, relatează postul de televiziune Antena 3 CNN, care citează surse apropiate anchetei.

Luni, fetița se juca cu alți copii în fața casei din comuna Breasta, județul Dolj, iar la un moment dat rudele sale au observat că nu mai era acolo. Copilul a fost căutat toată noaptea, inclusiv cu câini de urmărire, drone și cu un elicopter SMURD.

Din păcate, marți, trupul său a fost găsit fără suflare într-o zonă cu vegetație deasă aflată la 400 de metri de locuință.

Rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate pentru a stabili cauza morții Raisei arată că fetița a murit prin asfixiere mecanica prin strangulare. De asemenea, pe corpul său au fost găsite și multe leziuni prin înțepare.

Poliţiştii au deschis un dosar penal. Mai multe persoane, inclusiv rude din familia fetei, au fost duse la audieri.

Părinţii Raisei, care sunt acum la muncă în Spania, au declarat la postul de televiziune că au fost amenințați de mai multe ori cu moartea de cămătari din cauza datoriilor mari pe care le au.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.