Fetița în vârstă de 2 ani și 5 luni dispărută a fost găsită fără viață. Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime

Foto: Captură YouTube Gazeta de Sud

Fetița în vârstă de 2 ani și 5 luni dispărută din județul Dolj a fost găsită moartă, într-o râpă aflată la o distanță de aproximativ 400 de metri de locuință, transmite postul de televiziune Digi 24.

Corpul avea urme de violență, iar anchetatorii iau în calcul varianta unei crime. Rudele copilului sunt audiate la această oră de poliție. Trei persoane au fost duse deja la audieri.

Potrivit postului de televiziune Știrile PRO TV, fetița a dispărut din fața locuinței din comuna Breasta luni, în jurul prânzului. Ea se juca alături de mai mulți copii, iar la un moment dat părinții au observat că fetița lipsește.

Aproape 150 de voluntari au căutat-o pe fetiță începând de ieri, inclusiv pe parcursul nopții. S-au folosit câini de urmărire, drone cu termoviziune și un elicopter SMURD.

Din păcate, în urmă cu puțin timp, fetița a fost găsită fără suflare într-o râpă din sat.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.