Ryanair renunță și la zborurile de pe aeroportul din Craiova, începând din toamnă

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Compania aeriană low cost Ryanair renunță și la zborurile din sezonul de iarnă 2018 – 2019 pe care le opera de pe aeroportul din Craiova, anunță economica.net.

De pe aeroportul din Craiova compania zbura numai către Valencia, Spania. Potrivit sistemului de rezervări al Ryanair, ultimul zbor de la Craiova spre Valencia va fi operat pe 25 octombrie.

„Aceasta rută din Craiova către Valencia nu va fi operată în programul de iarnă 2018”, a declarat pentru sursa citată, Denis Barabas, sales & marketing executive pentru România și Europa Centrală și de Est în cadrul companiei aeriene.

Ryanair renunță și la zboruri din Oradea și Timișoara

Decizia Ryanair de a nu mai zbura de pe aeroportul din Craiova începând din această toamnă vine la scurt timp după ce compania aeriană irlandeză a anunțat că renunță la zborurile din sezonul de iarnă de pe aeroportul din Oradea.

„Din motive comerciale, Ryanair nu va opera zboruri din/către Oradea în programul de iarnă 2018”, au transmis reprezentanții liniei aeriene. Este vorba despre zboruri spre Milano, Bergamo, Memmingen, Barcelona, Dusseldorf și Londra.

Iar cu puțin timp înainte de a renunța la zborurile din Oradea, Ryanair a transmis că începând cu data de 25 martie renunță la numeroase zboruri din Timișoara.

Ryanair a luat decizia de a-și închide baza de la Timișoara din cauza „performanțelor comerciale slabe într-un moment în care există o cerere în creștere ca aeronavele Ryanair să opereze pe alte aeroporturi din Europa”.

„Regretăm închiderea bazei noastre operaționale de la Timișoara începând cu data de 25 martie, cauzată de performanța comercială slabă. Le cerem scuze clienților pentru neplăcerile cauzate de această decizie”, a declarat David O’Brien, reprezentant al companiei Ryanair, citat în comunicat.

De la Timișoara, compania zbura spre țări precum Belgia, Germania, Italia și Marea Britnaie. Orașele spre care zbura erau următoarele: Bruxelles, Berlin, Dusseldorf, Frankfurt, Milano, Londra și București.

Doar rutele Timișoara – Milano și Timișoara – București, în ambele sensuri, vor continua să fie operate pe parcursul verii 2018.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.