Reacția lui Orban la înregistrarea cu Nicușor Dan prezentată de Dana Budeanu

ludovic orban
Foto: Captură Facebook

Ludovic Orban a declarat că „toți mafioții și toți interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan”, referindu-se la înregistrarea unei discuții dintre Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al Sectorului 4 și Nicușor Dan pe tema demolării unui imobil din „Orășelul Copiilor”. (detalii – aici)

Întrebat dacă această înregistrare afectează imaginea PNL și despre faptul că Nicușor Dan ar fi negociat cu un om de afaceri, Orban a spus că nu i s-a părut că ar fi fost vorba de o negociere.

„Este urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbești cu el. Ceea ce vreau să spun este că PSD-ul este disperat, că pierde teren pe zi ce trece. Toți mafioții și toți interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan fără niciun fel de bază. În cazul respectiv, era vorba de un abuz al Primăriei, care a vrut să demoleze o clădire, asociația „Salvați Bucureștiul” care a apărat cetățenii de abuzurile Primăriilor, a venit în sprijinul cetățeanului care era pus în pericolul de a-i fi demolată clădirea iar, în instanță, cu sprijinul asociației „Salvați Bucureștiul” a fost anulată decizia de demolare, deci procesul a fost câștigat.

Ce negociere este acolo? Eu nu cred că mafioții și interlopii trebuie să facă legea. Faptul că sunt date astfel de înregistrări pirat, care nu au niciun element credibil și nu constituie, din punctul meu de vedere, nu pun nici măcar o umbră de îndoială asupra candidatului Nicușor Dan, îmi arată disperarea PSD și faptul că sunt capabili să apeleze la orice fel de mijloace”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a mai spus despre Nicușor Dan că este „un om corect, este un om cinstit, un om care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor, fără să aibă vreo funcție publică, care a ferit bucureștenii de abuzuri, care s-a luptat pentru respectarea legislației în domeniul urbanistic”.

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.