PSD ar putea propune o femeie pentru Primăria Capitalei

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ar putea fi o „variantă bună” și vicepreședintele partidului pentru Primăria Generală a Capitalei, dar până acum nu s-a luat nicio decizie până în acest moment.

Liviu Dragnea a fost întrebat direct, într-o emisiune TV, dacă Gabriela Firea este propunerea PSD pentru candidatura Primăriei Capitalei. Liderul socia-democraților a spus că Firea „ar putea fi o variantă bună”.

Dragnea a mai spus că social-democrații vor face mai multe analize după congresul partidului și vor să afle care sunt cele mai bune variante pentru candidaturile la primăriile din țară, dar și în ceea ce privește pozițiile de consilieri locali și județeni.

Gabriela Firea, fostă prezentatoare Antena 1, este în prezent senator PSD și vicepreședinte la nivel național al partidului. De asemenea, este președinte al PSD Ilfov și purtător de cuvânt al social-democraților.

Potrivit unor surse din PSD, Gabriela Firea s-ar afla în topul unui sondaj preliminar pentru Primăria Capitalei. De asemenea, aceleași surse mai spun și că nu este singurul sondaj de opinie pentru desemnarea unui candidat cu șanse reale pentru câștigarea fotoliului de primar al Capitalei.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.